Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si me shkym pc-n dhe mi lan senet e minimizume

  Share

  Si me shkym pc-n dhe mi lan senet e minimizume

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sat May 09, 2009 4:46 pm

  Do tju tregoj si me e nal PC edhe mi rujt senet qe i keni pas te minimizune..... !

  se pari
  duhet me e pas enable hibernate..
  shko
  1.Control Panel
  2.Power Options
  3.Hibernate
  4.Enable Hibernate
  5. OK

  pastaj.
  i lojm qka dojm te minimizune edheeeee
  shkojm:
  *.Turn Off Computer
  *.e mbajim SHIFT te shtypur
  *.klikojme HIBERNATE

   Ora është Mon Apr 23, 2018 6:41 pm