Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Nese e Keni windovs xp e doni me bo Windows Wista !

  Share

  Nese e Keni windovs xp e doni me bo Windows Wista !

  Mesazh nga Ar1.HacK prej Wed Apr 15, 2009 12:55 pm

  Nese e Keni windovs xp dhe doni me u dok si vindows vista hini ne http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm bone download dhe bonja ni res pc kshtu krejt senet i keni te windovs vistes amo kshtu osht normal windovs xp

   Ora është Thu Mar 22, 2018 2:02 am