Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Prodhuesit e shfletuesve të internetit ankohen në Windowsin e ri

  Share

  Prodhuesit e shfletuesve të internetit ankohen në Windowsin e ri

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 08, 2009 4:06 pm  Kompania Microsoft për disa vjet rresht Bashkimit Evropian i paguan gjoba të mëdha për shkak të mënyrës se si janë programuar disa nga aplikacionet e saj, siç janë Windows Media Player e Internet Explorer, në pozita imponuese brenda sistemit të saj operativ Windows. Duket se as Windows 7 nuk do të jetë pa telashe të tilla.

  Nga Mozilla, prodhuesi i shfletuesit të dytë më të popullarizuar, atij Firefox, janë ankuar se Windows 7 sërish i jep përparësi të padrejtë shfletuesit të internetit Internet Explorer nga Microsoft. Akuza të ngjashme dëgjohen edhe tabori i Operas, e cila që një kohë i ankohet Komisionit Evropian për shfletuesin IE të Microsoftit dhe pozitën e tij të imponuar brenda sistemeve operative Windows.

  Microsoft kishte paralajmëruar se Internet Explorer do të mund të çinstalohet lehtë nga Windowsi i ri, mirëpo, së paku tani për tani, nuk duket të jetë edhe aq thjesht.

  Gjiganti softuerik nga Redmond muajin e ardhshëm do të duhet t’i përgjigjet pyetjeve të Bashkimit Evropian në lidhje me pozitën e tij monopoliste, derisa për akuzat aktuale të Mozillas e Operas nuk kanë pasur komente.

  www.mozilla.org
  www.opera.com
  www.microsoft.com

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:41 pm