Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Gmail sërish në telashe

  Share

  Gmail sërish në telashe

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 08, 2009 4:05 pm  Shërbimi Gmail i kompanisë Google rreth mesditës së sotme, sipas orës sonë, sërish ka pasur telashe pasi që përdoruesit e këtij shërbimi në pjesën më të madhe të botës nuk kanë mundur t’i qasen.

  Së bashku me porosinë për një gabim të përkohshëm "Temporary Error (500)" është paraqitur edhe vërejtja, "We're sorry, but your Gmail account is temporarily unavailable. We apologize for the inconvenience and suggest trying again in a few minutes".

  Google tani për tani nuk është deklaruar publikisht dhe ende nuk dihet shkaku i vërtetë i prishjes. Problemet me qasje në Gmail përveç përdoruesve të Evropës, i kanë paraqitur edhe ata nga Afrika e Azia.

  Gjatë tre muajve të fundit kompania Google dy herë radhazi është gjetur në telashe të mëdha me këtë shërbim të njohur të saj.

   Ora është Fri Apr 20, 2018 6:16 pm