Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Miu më i vogël kompjuterik në botë

  Share

  Miu më i vogël kompjuterik në botë

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Thu May 07, 2009 5:32 am

  Kompania japoneze TEC është krenare për faktin se miu i tyre kompjuterik me emrin Lingo është më i vogli në botë. Bukur shumë, vetëm kush do ta përdorë se...

  Lingo punon me një bateri të thjeshtë AAA, peshon 23 gramë, derisa dimensionet e tij janë 27.5 x 60 x 19 milimetra. Punon pa tela, me largësi deri në 10 metra, derisa bateria i qëndron deri në rreth 15 orë.

  Krejt kjo tingëllon që është shumë i lehtë për tu bartur pas vetes dhe praktik kur jeni diku në udhëtim, mirëpo nëse nuk e keni dorën e vogël, përdorimi më i gjatë i këtij miu do të jetë bukur i parehatshëm.

  Në çdo rast, nëse dëshironi të bëheni pronar i miut më të vogël në botë, për këtë kënaqësi do të duhet të paguani hiq më pak se 50 dollarë amerikanë.

   Ora është Thu Apr 27, 2017 8:56 am