Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  nastradini ne amerik

  Share

  nastradini ne amerik

  Mesazh nga dannchee prej Thu May 07, 2009 12:34 am

  nnastradini shkoi ne amerike dhe e takoj 1 shoqe

  nastradini nuk din anglisht : shoqja vet i thot

  vat's ap bejbi

  nastradini jia kthen: bejbi sjom se sheh burrin dy metra ne kom

   Ora është Sat Mar 24, 2018 9:36 pm