Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Gjermani, Amerikani dhe Shqiptari

  Share

  Gjermani, Amerikani dhe Shqiptari

  Mesazh nga dannchee prej Wed May 06, 2009 10:42 am

  Gjermani, Amerikani dhe Shqiptari ishin në burg edhe shefi i burgut thot qe tja plotsojm nga 1 deshir secilit edhe i thot: Gjermani thot qe me dal prej burgut edhe Amerikani thot njejt, kurse Shqiptari thot qe me ja kthy ata dy shokt e vet se nuk po me rrihet vet.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 9:31 pm