Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  gjermani amerikani shqiptari

  Share

  gjermani amerikani shqiptari

  Mesazh nga dannchee prej Wed May 06, 2009 10:42 am

  Shqiptari Amerikani edhe Gjermani jon ne burg edhe kur ju vjen koha per te vdekur ata kan 3 menyra te pushkatohen te virren dhe te ju bjer sopata ne kok edhe e pyesin Amerikanin si do te vdekesh??

  Amerikani pergjigjet du te me bjer sopata kok dhe ne fund sopata ndalet dhe Amerikani shpeton.
  Pastaj pyesin Gjermanin: Gjermani mendon se nese zhgjedh edhe ky sopaten do te shpetoj dhe sopata ndalet sikur Amerikanit dhe Gjermani shpeton.

  E pyesin Shqiptarin po ti cilen zgjedh dhe Shqiptari ia kthen dua te pushkatohem.
  E pyesin perse e zjedhet kete menyr? Sepse ajo tjetra nuk po punojka.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:29 pm