Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Provoni versionin testues të Windowsit të ri

  Share

  Provoni versionin testues të Windowsit të ri

  Mesazh nga Leonardzz. prej Tue May 05, 2009 2:33 pm  Sistemi ri operativ nga Microsoft, Windows 7, prej ditës së sotme është në dispozicion në versionin RC (release candidate), dhe atë plotësisht pa pagesë për secilin që do ta testojë.

  Nuk është fshehtësi se Windows 7 që një kohë është një produkt bukur i finalizuar. Edhe kur ka qenë në njërën prej versioneve të para eksperimentale ka funksionuar në mënyrë gati krejtësisht stabile. Tanimë është në versionin RC i cili zakonisht është versioni testues i cili do të paraqitet para atij përfundimtar dhe shumë shpesh në mes dy versioneve pothuajse nuk ka aspak dallime.

  Windows 7 RC do të jetë në dispozicion deri në muajin korrik të këtij viti, derisa do të jetë funksional deri në qershor të vitit të ardhshëm, që do të thotë se keni gati një vit të luani pa pagesë me të. Natyrisht, gjatë tërë kohës do të keni vërejtjen se bëhet fjalë për një produkt të papërfunduar, prandaj telashet me të mund të janë të mundura.

  Windows 7 RC mund të gjendet në lidhjen vijuese të internetit: www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx

   Ora është Tue Mar 20, 2018 1:47 pm