Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Hiddink: Lojtarët luajnë për të ardhmen e tyre

  Share

  Hiddink: Lojtarët luajnë për të ardhmen e tyre

  Mesazh nga Ar1.HacK prej Tue May 05, 2009 6:24 am

  Trajneri i përkohshëm i Chelseat, Guus Hiddink, beson se lojtarët e tij do të tregojnë më të mirën nga vetja, sepse qëndrimi i tyre te Blutë varet kryesisht nga performanca e tyre në këtë pjesë të sezonit, duke pasur parasysh se shumë lojtarë do të largohen nga skuadra në fund të sezonit.
  “Në këtë pjesë të sezonit (prill dhe maj) lojtarët zakonisht fillojnë të luajnë më mirë. Edhe nëse kontratat e tyre janë duke skaduar ata mundohen ta dëshmojnë veten”. “Unë mund të ndikoj në të ardhmen e lojtarëve dhe mund t’u sugjeroj për ta drejtuesve të skuadrës”. “Nëse lojtari është i përkushtuar nuk ka rëndësi nëse është 31 apo 32-vjeçar. Gjithmonë duhet të ekzistojnë plane në skuadër për atë se çfarë mund të bëhet dhe kur duhet të zëvendësohet një lojtar”, është shprehur trajneri i përfaqësueses së Rusisë.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:35 pm