Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Mijatovic do të japë dorëheqje para se të shkarkohet

  Share

  Mijatovic do të japë dorëheqje para se të shkarkohet

  Mesazh nga Ar1.HacK prej Tue May 05, 2009 6:23 am

  Drejtori sportiv i Real Madridit, Predrag Mijatovic, planifikon të japë dorëheqje para se të përcaktohet udhëheqësia e re e Mbretërve.
  Ish-sulmuesi i Los Blancos është i vetëdijshëm se shërbimet e tij nuk janë më të nevojshme për skuadrën, si pasojë e këtij sezoni të dështuar, kështu që në javët në vijim pritet dorëheqja e tij. Pas largimit të Ramon Calderon, Mijatovic ka qenë njeriu kryesor, i cili i është nënshtruar presionit dhe kritikave për mossukseset e Merengues dhe në javët që pasojnë këto kritika do të jenë edhe më të mëdha, sepse sipas të gjitha gjasave Mbretërit do ta përfundojnë sezonin pa asnjë trofe.

   Ora është Fri Mar 23, 2018 5:13 am