Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si te lexojme tekstin kur degjojme nje kenge

  Share

  Si te lexojme tekstin kur degjojme nje kenge

  Mesazh nga Ar1.HacK prej Mon May 04, 2009 6:57 am

  Si te lexojme tekstin kur degjojme nje kenge

  Per te lexuar tekstin e nje kenge qe luhet ne media player 9 shkarkohet
  nje plugin "Caption e Lyrics Power toy"qe pasi instalohet gjendet
  tek winMedia player ne Tools/Plugin
  linku shkarkimit
  http://www.wmplugins.com/ItemDetail.aspx?ItemID=345
  Sigurohu qe ke windows media player version 9 duke klikuar tek Help/about
  Nqs versioni eshte nen 9, klikohet ne help/update
  =====
  nje program tjeter qe gjen tekstet e kengeve eshte evil lyrics
  me databaze rreth 5 miljon tekste kengesh
  linku shkarkimit http://www.evillabs.sk/evillyrics/download.php
  kur programi hapet fut Emrin e kengetarit dhe kengen klikohet kerko anash ne cep lart
  jepet komplet teksti kenges i ben select all/copy tekstit
  hapet windows mediaplayer/klikohetview/now playing tools/vihet nje pike tek
  Lyrics dhe nje pike tek Caption
  klikohet anash tek media library del lista e kengeve
  ben right klik te titulli kenges qe i ke gjetur tekstin/properties
  ben paste tekstin e kopjuar te kutia e mesit koments
  ==
  pasi mbaron kete klikon tek linku i kenges ne liste per ta luajtur me te filluar kenga te luaje do shohesh edhe tekstin poshte
  =====
  Per Winampin mund te perdoret nje plugin per tekstet Lyrics Master
  http://www.wmplugins.com/ItemDetail.aspx?ItemID=346 ose MP3 Manager
  =====
  Nje player shume me cilesi qe ja vlen te kontrollohet eshte Fubar version 0.82
  http://www.foobar2000.org/
  programi mp3 formatin e ka te shkruar si mpeg-3
  cilesia e zerit e shkelqyer

   Ora është Tue Mar 20, 2018 1:46 pm