Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si te mbushim llogarin ne IpkoNet

  Share

  Si te mbushim llogarin ne IpkoNet

  Mesazh nga Ar1.HacK prej Mon May 04, 2009 6:54 am

  Mbushja e llogarise ne IpkoNet eshte shume e thjeshte por shumica e din kete pra per ata qe se din do tua sqaroje tani kete.

  Hym ne faqen e IpkoNetit www.Ipko.Net,
  e shikjome aty poshte ku shkruan IpkoNet shfrytezuesit, dhe pra aty e
  shkruajme Usernamen edhe Passwrodin e Shfrytezimit tone qe i bejme
  IpkoNetit dhe pasi ta shkruajme aty na qelet faqja tjeter.dhe e shtypim
  dergo.nese eshte kartela jone valide atehere na tregon me posht.

  Veretje: Ju nuk duhet ta shkruani pinnin e kartele me vizat ndarse apo
  ndojqka tjeter po duhet kejt ngjit me shkru perndryshe nuk ka efekt

  Tani qelet faqja WebMail. Dhe ne klikojme ne faqen tjeter ku shkruan UserArea
  Dhe ku shkruan aty Pinn-i i Karteles aty e shkruajme pra numrin qe kemi ne kartel qe kemi blere me pare.


  Opcionet tjera te mbushjes:
  kemi eshe shume opcione tjera te mbushjes se lloogaris ne IpkoNet ja
  dias opcione psh: Kur neve na kalon afati i perdorimit qdo faqe qe e
  qelem do te del nuk keni kredi rimbush llogarin,kemi edhe shum opcione
  po spo me bien ndermend

   Ora është Mon Apr 23, 2018 6:42 pm