Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  METEOROLOGIA

  Share

  METEOROLOGIA

  Mesazh nga Ar1.HacK prej Mon May 04, 2009 6:39 am

  Na ishte njëherë një studente për metereologji. Kur bashkë me shokun e vet po shihte nivelin e shiut që kishte rënë atë ditë, me nder jush, i shpëtoi një... pordhë.

  U shtrëngua e u shtrëngua dhe e bëri pa zë, por... era e tradhtoi. Për të humbur gjurmët e pyeti shokun:

  -Si thua, si do të jetë koha nesër?
  Shoku i vet, pasi nuhati njëherë majtas
  djathtas, tha:
  -Nga era, duket se nesër do te bjerë m*t!

   Ora është Tue Apr 24, 2018 4:59 pm