Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Bisedime te reja mes "Microsoft" dhe “Yahoo"

  Share

  Bisedime te reja mes "Microsoft" dhe “Yahoo"

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 01, 2009 11:41 am  Drejtorët ekzekutivë të gjigantëve “Microsoft” dhe “Yahoo” janë takuar gjatë javës së kaluar që të negociojnë rreth partneritetit të mundshëm në lëmin e kërkimeve në internet.

  Informata, të cilën kompanitë nuk kanë dashur ta komentojnë është dhënë nga agjencia e lajmeve “Reuters”.

  Mirëpo, takimi nuk ka befasuar, meqenëse ishte rritur nevoja për krijimin e partneritet, pasi që Carol Bartz në janar ka marrë postin e drejtorit ekzekutiv në “Yahoo”.

  Menaxheri ekzekutiv në “Microsoft”, Steve Ballmer, është i sigurt se duhet të ekzistojë një lidhje ndërmjet kërkuesve përmes internetit.

  “Mendoj se koha po punon për interesa tona”, ka thënë Balmer muajin e kaluar në një konferencë shtypi

   Ora është Sat Mar 24, 2018 9:32 pm