Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Spamerët shfrytëzojnë popullaritetin e gripit të derrave

  Share

  Spamerët shfrytëzojnë popullaritetin e gripit të derrave

  Mesazh nga Leonardzz. prej Thu Apr 30, 2009 4:03 pm  Siç edhe është pritur, spamerët gjatë disa ditëve të fundit janë duke tentuar të shfrytëzojnë popullaritetin që ka zgjuar gripi i derrave. Numri çdo ditë e më i madh i porosive të padëshiruara brenda vetes përmbajnë shprehjen “Swine Flu” (shqip: gripi i derrave).

  Siç raportojnë ekspertët e kompanisë McAfee gjatë disa ditëve të fundit spamerët brazilianë e kanë mbushur hapësirën e internetit me porositë e tyre të cilat përmbajnë tituj si “Madonna caught swine flu!”, “US swine flu statistics” dhe “Swine flu in USA”.

  McAfee u tërheqë vërejtjen përdoruesve që në asnjë mënyrë të mos hapin bashkëngjitjet të cilat gjenden brenda porosive të e-mailave dhe të mos vizitojnë lidhjet e internetit të cilat janë radhitur në to.

  http://www.mcafee.com/

   Ora është Fri Apr 20, 2018 6:21 pm