Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Invadim i klonimeve - HiPhone Nano N3+

  Share

  Invadim i klonimeve - HiPhone Nano N3+

  Mesazh nga Leonardzz. prej Thu Apr 30, 2009 4:02 pm  Klonimi i pajisjeve të popullarizuara, siç është ai i iPhone i kompanisë Apple, apo Touch i kompanisë HTC, është bërë aq i rëndomtë sa që nuk paraqet befasi kur një imitim i ri paraqitet në treg.

  Për kualitetin e telefonave të klonuar mund të diskutohet (ndodhë të kanë mundësi të cilat nuk gjenden as në pajisjen origjinale, por gjithashtu shpesh u mungojnë disa opsione), derisa nga pikëpamja e dizajnit kryesisht bëhet fjalë për imitime të mira.

  Kloni më i ri, i cili vjen nga prodhuesi kinez i telefonave të klonuar HiPhone, është ai Nano N3+. Bëhet fjalë për një telefon me kapak dhe dizajn të bukur të maskës.

  Pajisja ka butonin “click” dhe pamja e tij ngjan pothuajse tërësisht në iPod Nano. Ekrani i tij është 2.8 inçësh QVGA i ndjeshëm në prekje, me të cilën vjen edhe lapsi stylus.

   Ora është Thu Mar 22, 2018 8:51 pm