Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Paraqitet disku optik prej 500 GB

  Share

  Paraqitet disku optik prej 500 GB

  Mesazh nga Leonardzz. prej Thu Apr 30, 2009 3:59 pm  Kompania "General Electric" ka paraqitur diskun optik me kapacitet prej 500 gigabajt, respektivisht 100 DVD disqe.

  Disku mikroholografik është i të njëjtës madhësi sikur disqet ekzistuese DVD, derisa ai është i dedikuar për arkivimin e të dhënave. "General Electric" beson se edhe përdoruesit e rëndomtë do të mund ta përdornin në playerët shtëpiak, transmeton BBC.

  Disqet Blue ray, të cilët shërbejnë për incizimin e filmave me definicion të lartë, aktualisht kanë kapacitet prej 25 deri në 50 gigabajt.

  Disqet mikroholografike i ruajnë informacionet në tri dimensione, e jo vetëm në sipërfaqe të diskut, dhe mu për këtë arsye kapaciteti i tyre është dukshëm më i madh.

   Ora është Wed Mar 21, 2018 8:20 pm