Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Vjen versioni Firefox 3.0.10

  Share

  Vjen versioni Firefox 3.0.10

  Mesazh nga Leonardzz. prej Thu Apr 30, 2009 3:58 pm  Firefox 3.0.10 sjell me vete rregullimin e problemit me “rrëzimin” e shfletuesit dhe korruptimin e memories, probleme këto të cilat ishin integruar në versionin 3.0.9

  Vetëm disa ditë pas lëshimit të versionit 3.0.9 Mozilla ka lëshuar edhe versionin 3.0.10 të shfletuesit të vet të internetit Firefox në të cilin janë rregulluar gabimet e lëshuara në versionin paraprak.

  Shumicës së përdoruesve versioni i ri do t’u vjen me anë të funksionit të integruar për përditësim automatik, derisa mund të shkarkohet edhe nga faqet zyrtare të Mozillas.

  http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.0.10/releasenotes/

   Ora është Tue Mar 20, 2018 1:47 pm