Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Disk i jashtëm elegant nga Samsung

  Share

  Disk i jashtëm elegant nga Samsung

  Mesazh nga Leonardzz. prej Thu Apr 30, 2009 3:57 pm  Kompania Samsung ka paraqitur një disk të jashtëm në shtëpizën e vendosur horizontalisht nga alumini i lëmuar.

  Përparësia më e madhe e serisë së pajisjeve Story nga Samsung është se nuk duken aspak si disqet e jashtme të forta. Të gjithë ata që janë lodhur nga shtëpizat e plastikës të cilat kryesisht i shohim në këto lloj pajisjesh do të dinë të vlerësojnë diçka që duket se pjesë e ndonjë sistemi muzikor - Hi-Fi.

  Sa u përket specifikave, disqet do të janë në dispozicion me kapacitete prej 500 GB si dhe 1 e 1.5 TB. Ata do të janë të pajisur me qasjen USB 2.0 si dhe me softuerin e Samsung për ruajtjen e sigurt të dhënave në kohë reale, me mundësi të enkriptimit dhe mbrojtjes së dhënave me fjalëkalim.

  www.samsung.com

   Ora është Tue Apr 24, 2018 5:00 pm