Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Microsoft megjithatë nuk punon në celularin Zune

  Share

  Microsoft megjithatë nuk punon në celularin Zune

  Mesazh nga Leonardzz. prej Thu Apr 30, 2009 3:56 pm  Kompania Microsoft zyrtarisht ka publikuar se nuk ka për qëllim të prodhojë asnjë lloj celulari të bazuar në playerin e vet multimedial - Zune.

  Megjithatë, është e mundur që disa karakteristika të Zune të paraqiten në sistemin operativ Windows Mobile.

  Duke u bazuar në thashethemet se operatori mobil Verizon do të ofrojë një celular të bazuar në platformën Zune nga Microsoft janë paraqitur disa spekulime të mëdha rreth asaj sa që thuhej se Microsoft sa nuk e ka paraqitur konkurrencën për celularin shumë të popullarizuar iPhone.

  Mirëpo zëdhënësi i Microsoftit ka pohuar me këmbëngulje se “nuk janë duke punuar në harduer” dhe se “nuk kanë për qëllim të paraqesin ndonjë celular të bazuar në Zune”.

  Megjithatë, kjo nuk do të thotë se së shpejti nuk do të mund të paraqitej telefoni i ndonjë prodhuesi tjetër të bazuar në ndonjë version të ri të platformës Windows Mobile me ndonjë karakteristikat e Zune, por për këtë na duhet të presim edhe pak kohë.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:19 pm