Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Brendi Google ka vlerë prej 100 miliardë dollarë

  Share

  Brendi Google ka vlerë prej 100 miliardë dollarë

  Mesazh nga Leonardzz. prej Thu Apr 30, 2009 3:54 pm  Makina e kërkimit të internetit Google është e para në listën e brendeve më të suksesshme në botë me përfitim prej 100 miliardë dollarësh amerikanë, janë të dhënat e hulumtimeve të fundit ekonomike.

  Gjiganti i internetit fiton gati 25 për qind më shumë se konkurrenti i tij kryesor, korporata kompjuterike Microsoft.

  Profiti i Google është rritur për 16 për qind vetëm në një vit, dhe mu për këtë me meritë ka zënë vendin e parë në listën e 100 brendeve më të suksesshme në botë.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:10 pm