Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Fshirja nje ikone nga control panel

  Share

  Fshirja nje ikone nga control panel

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Thu Apr 30, 2009 2:38 pm

  C:\WINDOWS\SYSTEM32
  Se pari duhesh te gjesh nje file me mbares .cpl ....
  Kur ta gjejsh file-n me mbaresen .cpl .... pra emrin duhet ta kete sikur ne control panel si psh FOLDER OPTIONS.cpl ..
  Beje ate Cut pra nxjerre krejt prej aty dhe fute me ndonje vend tjeter por (mos e fshij krejt sepse mundet me ndodh qe te nevojitet pastaj)
  Kur ta hjekesh prej WINDOWS SYSTEM 32 do shohesh qe file nuk ndodhet me ne control panel
  Pra ate mund ta kthesh perseri ku ka qene

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:34 pm