Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si ta qelim nje radio personale

  Share

  Si ta qelim nje radio personale

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Thu Apr 30, 2009 2:37 pm

  1. Duhet te keni te instaluar Windows XP professional
  2. Duhet te keni lidhje interneti 24 ore (broadband per mbi 100 degjues)
  3. IIS Services te instaluar - nese nuk dini se si instalohet IIS Services ja nje sqarim:
  Shkoni ne Start -> kliko Control Panel -> pastaj Add/Remove Programs -> ne fund Add/Remove Windows Components.
  Pastaj shkoni ku shkruan "Internet Information Services" dhe klikoni "details" dhe zgjedhni "world wide web service" dhe kliko OK dhe prit te instalohet (duhet te keni cd-ne e Windows XP Professional te vendosur ne cd-room)
  4. Duhet te keni IP statike
  5. Duhet te keni te instaluar Winamp-in

  shkojme te shkarkojme "Shoutcast Server" ne:
  pasi te mbaroj shkarkimi e hapim dhe e instalojme.

  pastaj shkojme e shkarkojme "Shoutcast DJ DSP" ne:
  pasi te mbaroj shkarkimi e hapim dhe e instalojme.

  Shkojme te konfigurojme Shoutcast Serverin: kliko My Computer -> pastaj C: -> me vone Program Files -> kerko Shoutcast > dhe ne fund sc_serv.ini
  sc_serv.ini e hapim me wordpad

  hapet nje tekst:
  e gjejme ku shkruan maxuser=32
  numrin 32 e ndryshojm e bejme 100

  pastaj e gjejme ku shkruan password=changeme
  changeme e ndryshojme dhe beni si te doni por nuk duhet ta haroni se do na duhet me vone.

  pastaj e gjejme ku shkruan portbase=8000
  8000 duhet ndryshuar ne 8015

  e bejme "Save" dhe i mbyllim te gjitha dritaret.

  tani shkojme ne: Start -> Programs -> Shoutcast Dnas -> Shoutcast Dnas (console) dhe e leme te hapur.

  Shkojme tek winamp-i klikojme me anen e djathte diku lart
  shkojme tek options -> preferences dhe hapet nje dritare pastaj shkojme tek: Dsp/Effect -> Nullsoft Shoutcast Source dsp v1.8.2b [dsp_sc.dll]

  hapet nje dritare tjeter ku shkruan "Shoutcast Source"

  shkojme tek "output":
  poshte shkruan "address" dhe shkruani IP statike tuajen
  tek "port" shkruani 8015
  tek "password" shkruani passwordin e njejte qe e ndryshuam pak me pare
  tek "encoder" zgjidhni 1
  tek "reconnection timeout" shkruani 0
  pastaj shkojme ne "yellowpages" dhe shkruajm sipas deshires.

  shkojme tek butoni tjeter "encoder":
  tek "encoder type" zgjedhim mp3 encoder
  tek "encoder settings" zgjedhim 24kbps, 22.050khz, mono

  shkojme tek butoni tjeter input:
  ketu zgjedhim nese duam te leshojme muzike nga soundcard-i apo winampi

  shkojme perseri tek "output" butoni dhe e bejme "connect"
  mos harroni IP tuaj dhe passowrdin.

  dhe urraa e hapet nje radio online

  per ta vertetuar se a punon hapim Internet Explorerin dhe shkruani IP statike tuaj dhe porten (pershembull 65.168.255.21:8014)

   Ora është Fri Jan 19, 2018 4:29 pm