Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si mund ta shikosh kapaciteetin e kompjuterit

  Share

  Si mund ta shikosh kapaciteetin e kompjuterit

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Thu Apr 30, 2009 2:36 pm

  Kapacitetin e kompjuterit ose te dhenat e pc tuaj mund ti shikoojm ne kete menyr:

  1.Run
  2.dxdiag

  dhe pastaj hapet menyja dhe mund ti shikosh te dhenat per pc tuaj

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:40 pm