Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Instalo ESET NOD32 4 Antivirus &Smart Security

  Share

  Instalo ESET NOD32 4 Antivirus &Smart Security

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Thu Apr 30, 2009 2:36 pm

  Jungjatejeta. Kam lajme te mira. Kam degjuar se shumica e perdor Antivirusin ESET NOD32 3. Por, nese doni qe te instaloni Antivirusin ose "Smart Security" 4, ateher ndiqni hapat:
  1.Hapeni IE (Internet Explorer).
  2.(Me shkurtimisht, kopjoje kete link) http://www.eset.com/download/registered_software.php
  3.Me poshte keni nje tabele, zgjidhni nese doni Antivirus, apo "Smart Security". Mund t'a shkarkoni edhe versionin 4 (me te riun-shkurt 2009), versionin 3 (2008), dhe versionin 2.7 .Une ju rekomandoj versionin 4, sepse eshte shume me efikas se v.3 dhe se v.2 . Vini re, PC juaj mund te jete 32-Bit, ose 64-bit. (kete mund t'a gjeni duke klikuar ne Desktop me tastin e djathte te mausit, zgjedh Properties, pastaj menyne Settings. Ne menyne Settings paraqitet nje mundesi per te zgjedhur se sa "bit" i deshironi. (p.sh: 16 bit, 32 bit, 64 bit.) Shikojeni se sa eshte maksimumi, aq "Bit" i ka PC juaj.)
  4.Kur te klikoni mbi ikonen per shkarkim Hapet nje dritare e re dhe nje "Miniformular" per te Plotesuar. Te "Username" shkruani:EAV-14753011
  Te "Password" shkruani:8sfhjaj27f
  5. Shtyp "OK". Shkarkimi fillon. (Para se t'a instaloni Antivirusin apo "Smart Security"-n, duhet te jeni i sigurt qe keni uninstaluar Antivirusin e meparshem.)
  6.Instalohet si cdo program tjeter, por, gjate instalimit, duhet te shkruani perseri ato kodet qe shkrova me siper. (Username:EAV-14753011
  Password: 8sfhjaj27f )
  6.Programi fillon te punoje.
  7.Hapeni programin.
  8.Zgjidhni menyne Update.
  9.Tek menyja Update klikoni tek: "Update virus signature database." Kjo eshte e rendesishme, sepse, po te mos e beni kete gje, Antivirusi apo "Smart Security" nuk punon si duhet (P. sh : Kur beni Computer Scan, nuk gjen kercenime apo virusa, por viruset e infektojne vazhdimisht PC-ne tuaj.
  10. Nese nuk behet Update, ateher, hyni tek web-faqja nod32????-nod32???,nod32??id,nod32???,nod32?????,nod32?? , me poshte jane disa te dhena te tjera, si p.sh:

  Username: EAV-*******
  Password: *******

  Username: EAV-*******
  Password: *******

  Ju zgjedhni njeren. Kthehuni te Programi i instaluar, te menyja Update, klikoni ne "Username &Password Setup..."
  11.Kopjojini te dhenat nga web-faqja.
  12.Pastaj Update. Kjo gje vonon paksa (Afersisht 5 min. [per her te par]. Por herat tjera i ben shpejte, nuk vonon.)

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:58 am