Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si të fitoni para ne INTERNET dhe si te bleni gjëra

  Share

  Si të fitoni para ne INTERNET dhe si te bleni gjëra

  Mesazh nga trouble prej Thu Apr 30, 2009 12:20 pm

  Si të fitoni para ne INTERNET dhe si te bleni gjëra
  Dëshironi që të fitoni para ne Internet ?

  Nese po lexoni te gjithën dhe do ta shikoni se sa let është!!

  *1.E hapni webfaqen wWw.KoSPaY.Com .
  *2.Keni mi pa 2 flamura en onen e djatht te SH.B.A dhe Shqipëris
  *3.Ju e klikoni Flamurin e Shqiperis .
  *4.Pastaj e klikoni Regjistrohu
  *5.Pra tani keni mi pa qe kan mju dal disa kutiza per mi plotsu.
  *6.Ju duheni ti plotesoni te gjitha .
  *7.Kur te regjistrohi e hekni webfaqen ne X.
  *8.Pastaj klikoni ne Foton më posht
  *9.Tani i shini disa kutia te cilat duheni ti plotsoni
  *10.Tek Kutia KosPay E-mail : e shenoni Usernamen se si e keni lën ne wWw.KoSPaY.Com
  *10.Dhe kur te regjistroheni futuni me Usernamen e juaj .
  *11.Pastaj keni me e pa lart Shfleto rreklamat .
  *12.Dhe e klikoni .
  *13.Pastaj ju klikoni nje rreklam dhe duhet te pritni 30 sec. shkruan aty lart.
  *14.Pasi te kryhen 30 sekonda do te shkruan Done
  *15.Dhe ja beni nje her Refresh webfaqes se ku i ke rreklamat (Shfleto rreklamat)
  *16.Dhe ne anan e majt keni mi pa Gjendja e llogarisë : 0.01 cent .
  *17.Tani per te ber me shum para duheni ti shikoni rreklamat tjera.

  Kur keni mundesi me ble ..!

  Për me ble duheni ti bëni 6 Euro duke shfletuar rreklamat dhe duke referuar shok.
  Dhe pasi që ti beni 6 Euro brenda 24 oreve ju do ti keni parat ne wWw.KosPay.Com
  Dhe ne wWw.KosPay.Com e keni Dyqanet dhe aty mundeni me e pa se cfar mundeni me ble (p.sh mundeni me ble domania .com .net. org. me e pagu Internetin e Kujteses me ble programe per PC etj.)

   Ora është Tue Mar 20, 2018 1:46 pm