Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Vjen celulari rezistues ndaj ujit me energji solare

  Share

  Vjen celulari rezistues ndaj ujit me energji solare

  Mesazh nga Leonardzz. prej Mon Apr 27, 2009 6:15 am
  Operatori i dytë më i madh i telefonisë mobile në Japoni, KDDI au, e ka zbuluar modelin e vet të parë veror të celularit i cili do të bëj revolucion në treg.

  Në fakt, kompania KDDI au në bashkëpunim me atë Sharp këtë verë do të paraqes celularin e vet rezistues ndaj ujit, bateria e të cilit do të mbushet me anë të energjisë solare.

  Bateria e këtij telefoni do të jetë e plotë vetëm pas dhjetë minutash të ekspozimit në dritën e diellit, derisa specifikat tjera si dhe emërtimi nuk janë bërë të njohura.

  Lajmi më së shumti i ka gëzuar aktivistët për mbrojtjen e mjedisit të cilët për nj kohë të gjatë tërheqin vërejtjen për materiet e dëmshme të baterive të hedhura të celularëve të cilat ndotin mjedisin.

  Celulari i ri në tregun japonez vjen në muajin qershor, derisa plane për zgjerimin e tregut tani për tani nuk ka.

   Ora është Mon Apr 23, 2018 6:40 pm