Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Asus K Series Domino Collection

  Share

  Asus K Series Domino Collection

  Mesazh nga Leonardzz. prej Mon Apr 27, 2009 6:00 am  Laptopët e parë të kompanisë Asus cilët vijnë me ekrane të diagonales prej 17.3 inçësh dhe teknologjinë IceCool për uljen e temperaturës së shtëpizës.

  Asus ka lansuar linjën e laptopëve me emrin K Series Domino Collection. Përveç emrit të zgjatur laptopët nga kjo linjë do të kanë mundësi solide multimediale, derisa veçanti do të jetë edhe teknologjia IceCool e cila me përdorimin e ventilatorëve të pozicionuar në vende të veçanta temperaturën e mban 25% më të ulët sesa ajo e trupit të njeriut.

  Laptopët do të vijnë me ekrane 17.3, 15.6 apo 14-inçëshe me kontrast të shtuar. Të gjithë do të vijnë me variante të ndryshme të procesorëve të kompanisë Intel dhe grafikën e NVIDIA-s GeForce G120M, apo me ato të kompanisë ATI, Mobility Radeon HD4570, respektivisht HD4860.

  Për sistem operativ në dispozicion janë Vista Home Basic, Vista Home Premium apo Linux.

  Të dhënat mbi datat e paraqitjes në treg dhe çmimet nuk janë bërë publike.

   Ora është Mon Apr 23, 2018 6:57 pm