Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Audi A4 2.0 TDI 'e' shpenzon gjithsej 4.6 litra në 100 km

  Share

  Audi A4 2.0 TDI 'e' shpenzon gjithsej 4.6 litra në 100 km

  Mesazh nga Leonardzz. prej Mon Apr 27, 2009 6:00 am  Nga fillimi i korrikut blerësit evropianë do të kanë në dispozicion Audi A4 2.0 TDI 'e' i cili, sipas të dhënave zyrtare, në ciklin e kombinuar shpenzon gjithsej 4.6 litra karburant në njëqind kilometra të kaluara.

  Në mënyrë që limuzina e tyre e klasës së ulët të arrijë këtë rezultat, në Ingolstadt kanë vendosur të bëjnë një seri të testeve teknike.

  A4 2.0 TDI 'e' është i pajisur me teknologjinë start-stop, marshin mekanik prej gjashtë shpejtësish të përshtatur si dhe me rrjetën gjysmë të mbyllur të ftohësit.

  Në Audi pohojnë se limuzina e tyre ekonomike arrin shpejtësinë prej 100 kilometrash në orë për 9.7 sekonda dhe atë maksimale prej 215 km/h.

  Çmimi i paralajmëruar i modelit A4 ekologjik në Gjermani do të jetë 30.800 euro, derisa versioni karavan Avant i cili shpenzon diç më shumë (4.9 litra në njëqind kilometra) do të kushtojë 32.800 euro.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 10:21 am