Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Roma beson në vendin e katërt

  Share

  Roma beson në vendin e katërt

  Mesazh nga Leonardzz. prej Wed Apr 22, 2009 5:26 am  Drejtori i Romës, Bruno Conti, ka kërkuar nga lojtarët e tij që të ndjekin shembullin e kapitenit Francesco Totti dhe të besojnë se vendi i katërt është një objektiv real.

  "Francesco po mundohet t’u tregojë lojtarëve se ne duhet të besojmë për pozitën e katërt derisa kjo të jetë e pamundur matematikisht”.

  “Jam i lumtur që Totti i ka thënë këto gjëra, por mendoj se lojtarët tanë janë të vetëdijshëm për këtë gjë. Ata e dinë se çfarë duhet të bëjnë, prandaj unë jam i qetë”, ka thënë Conti për “Il Corriere Dello Sport”.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 10:25 am