Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Sony Ericsson Idou vjen në vjeshtë

  Share

  Sony Ericsson Idou vjen në vjeshtë

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:42 am

  Nëse mund t’u besohet pohimeve të faqes suedeze të internetit “Mobil”, përfaqësuesi gjerman i Sony Ericsson ka konfirmuar se në tetor të këtij viti do të paraqitet në treg celulari jashtëzakonisht interesant – Idou.

  Kjo faqe thekson se Sony Ericsson Idou në treg do të paraqitet në muajin tetor apo më së voni në nëntor dhe se do të paraqes modelin e parë të këtij prodhuesi në serinë e pajisjeve të cilat do të duhej t’u ofrojnë përdoruesve kënaqësi të pakufishme.


  Sony Ericsson Idou publikut i është paraqitur për herë të parë në panairin “Mobile World Congress” në Barcelonë.

  Celulari dallohet për fotoaparatin prej 12.1 megapikselash, sistemin operativ Symbian, ekranin 3.5 inçësh të ndjeshëm në prekje dhe karakteristika tjera që janë tipike për këtë lloj të pajisjeve.

   Ora është Wed Mar 21, 2018 8:10 pm