Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Kompania Asus kundër hajnave

  Share

  Kompania Asus kundër hajnave

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:39 am

  Kompania Asus ka paralajmëruar se laptopët e saj nga seria P do t’i pajis me teknologjinë e kompanisë Intel për mbrojtje nga vjedhjet e hajnave.

  Nëse në laptop bartni dokumente të rëndësishme, apo vetëm keni frikë se mund t’ua vjedhin, Asus i është bashkuar tani për tani numrit të vogël të prodhuesve të cilët integrojnë teknologjinë për mbrojtje nga vjedhjet. Bëhet fjalë për teknologjinë e Intel “Anti-Theft PC Protection Technology” të cilën ata do të fillojnë ta integrojnë në laptopët e serisë P dhe atë në modelet P30 e P80.

  Kjo teknologji ofron mundësinë që përdoruesi me anë të formës pa tela (wireless) të dërgojë një kod i cili paaftëson kompjuterin e vjedhur dhe i bën të dhënat në disk të palexueshme për hajnat. Nëse ndodhë çudia dhe laptopi kthehet në ndonjë formë, atëherë me fjalëkalimin përkatës kompjuteri aftësohet sërish për punë.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:33 pm