Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Office 64-bitësh

  Share

  Office 64-bitësh

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:37 am

  Microsoft ka konfirmuar se versioni i ardhshëm i Office, i cili është duke u zhvilluar me emrin e koduar Office 14 do të vijë me 32 dhe 64 bite.

  Ky do të jetë versioni i parë i Office-t, por edhe aplikacioni i parë i Microsoft-it për tregun e gjerë, i cili do të ofrohet në versionin 64-bitësh.

  Produktet shërbyese, siç është SQL Server dhe Exchange, tash e një kohë të gjatë janë në dispozicion në versionin 64- bitësh.

  Office 14, emri zyrtar i të cilit supozohet të jetë Office 2010, pritet që të dalë në treg në vitin e ardhshëm.

   Ora është Sun Jan 21, 2018 5:51 am