Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  PSA prodhuesi më i mir i automjeteve ekologjike

  Share

  PSA prodhuesi më i mir i automjeteve ekologjike

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:36 am

  PSA planifikon që në vitet e ardhshme të bëhet prodhuesi më i mirë i automjeteve ekologjike, duke zvogëluar sa më shumë emetimin e gazrave, si edhe duke përdorur sa më shumë materiale ricikluese.
  Kompania ka njoftuar se në të ardhmen do të realizojë dhjetë objektiva, prej të cilave tre janë të rëndësishme për klientët.  Plani kryesor i kësaj korporate është që ta zvogëlojë maksimalisht emetimin e gazrave të dëmshme nga automjetet e saj. PSA tashmë e ka arritur një gjë të tillë, pasi që automjetet e prodhuara nga kjo kompani të shitura në mbarë botën prodhojnë më pak se 130 g/km CO2, derisa 46% e automjeteve të shitura në Evropë lëshojnë më pak se 110 g/km CO2.

  Qëllimi tjetër është ndërtimi i materialeve ekologjike në dizajnin e automjeteve të tilla si Peugeot dhe Citroen. Si shembull konsiderohet automjeti i ri C3 Picasso, tek i cili 12% e materialit mund të riciklohet.  Objektivi i tretë i rëndësishëm për klientët është siguria. Deri në vitin 2011, planifikohet që në të gjitha automjetet Peugeot dhe Citroen të ndërtohet një sistem për thirrjet urgjente, që do të shfrytëzohet në rastet kur mund të ndodhë ndonjë aksident trafiku.

  Automjetet në të cilat mund të arrihen këto objektiva janë Peugeot 207 dhe Citroen C-Cactus.

   Ora është Sat Apr 21, 2018 7:18 am