Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Microsoft SideWinder X3

  Share

  Microsoft SideWinder X3

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:35 am

  Microsoft ka njoftuar se në muajin maj do të nxjerrë në treg edhe një 'mouse' nga familja SideWinder- modelin SideWinder X3.

  Me një dizajn më pak të kufizuar dhe më dimensione më të vogla nga i mëparshmi, ky është modeli i parë me formë simetrike, i cili iu përshtatet edhe djathtakëve edhe majtakëve.

  Hardueri tashmë është i ditur, laseri është me rezolucion 2.000 dpi me mundësi të rregullimit të rezolucionit me ndihmën e tasteve të veçanta.

  Përveç performancave të jashtëzakonshme, Microsoft-i ka qenë i kujdesshëm edhe në çmim, i cili është 39.95 dollarë.

   Ora është Thu Apr 26, 2018 12:57 pm