Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Koreanët nuk ndalojnë së befasuari

  Share

  Koreanët nuk ndalojnë së befasuari

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:35 am

  Koncepti i ri i Hyundait, me një emër më pak të çuditshëm, Nuvis, premierën e ka përjetuar në panairin e automjeteve në New York. Bëhet fjalë për një kombinim të ‘cross-over-it’, automjetit kompakt dhe kupesë.


  Nga ana e dizajnimit, këtë automjet e karakterizojnë linjat futuristike, që është gjë normale për një koncept, ndërsa detal interesant janë dyert e mëdha anësore të cilat e mbulojnë thuajse të gjithë automjetin dhe mundësojnë hyrje më të lehtë në ulësen e pasme, ndërsa hapen nga lartë, sikurse në automjetet sportive.

  Ende më interesant është fakti se Nuvis është automjet hibrid. Motori i tij është benzinë 2.4 litërsh, (i lidhur me një motor elektrik me fuqi prej 41 KF dhe 205 Nm moment rrotullues) me fuqi të përgjithshme tërheqëse prej më shumë se 200KF dhe moment rrotullues pre 300 Nm.  Për ndërrimin e shpejtësive është përgjegjës marrshi automatik gjashtë shkallësh. Ndërsa harxhimi do të jetë 7 litra në 100 km.

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:20 pm