Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Philips heq dorë nga teknologjia 3D

  Share

  Philips heq dorë nga teknologjia 3D

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:34 am

  Philips ka njoftuar se po heq dorë nga teknologjia e paraqitjes së fotografisë në 3D.

  Departamenti 3D Solutions i kësaj kompanie do të mbyllet, ndërsa ekranet me teknologjinë WOWvx do të pushojnë së prodhuari.

  Arsye për këtë ndërprerje është kriza financiare globale, si edhe shitja e dobët e teknologjisë për shfaqje të pamjeve në 3D.

  Edhe pse Philips ka lënë të hapur mundësinë e rikthimit ndaj kësaj teknologjie në të ardhmen, përfitimi aktual që sjell teknologjia 3D për kompaninë është shumë i vogël dhe kështu nuk mund të arsyetohet vazhdimi i mëtutjeshëm i këtij produkti.

   Ora është Wed Mar 21, 2018 8:22 pm