Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Opel Insignia OPC me 325 КF!

  Share

  Opel Insignia OPC me 325 КF!

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:33 am

  Dhjetëvjetorin e ekzistimit të tij, departamenti OPC i Opel-it e ka festuar me një ultra version të Insignia-s së re, e cila do të ketë turbo motor, i cili do të zhvillojë 325 KF, ndërsa tërheqja do të jetë me të katër rrotat.

  Duke u bazuar në modelin e zakonshëm, dallimet do të jenë në pjesën e poshtme të automjetit, e cila këtu është 10 mm më e ulët në krahasim me modelin Sport dhe ka stabilizues të rinj.  Ndryshime ka edhe në sistemin drejtues, me ç’rast burime pranë OPC njoftojnë se sistemi drejtues do të jetë shumë më preciz, dhe nuk do të dallohen vibrimet dhe pjesët jo të rrafshëta të rrugës. Shoferi do të ketë mundësi ta zgjedhë sistemin amortizues nga tre opsionet: Standard, Sport dhe OPC.

  Tërheqja do të jetë me të katër rrotat, për vetë faktin se vetëm njëri bosht nuk do të mund ta ‘mbante’ fuqinë e motorit të madh 2.8 litërsh V6 turbo, me moment rrotullimi 400 Nm dhe me 325 KF.  Arritja e shpejtësisë prej 100 km/h do të zgjasë vetëm 6 sekonda, ndërsa shpejtësia maksimale do të jetë e kufizuar në 250 km/h.

  Marshi do të jetë manual me gjashtë shkallë. Ndërsa, burime nga Ople njoftojnë se ata kanë punuar edhe në zërin e automjetit, i cili do të jetë i veçantë për ta kënaqur vozitësin.

   Ora është Thu Apr 26, 2018 12:41 pm