Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Shitja e dobët e telefonave celularë

  Share

  Shitja e dobët e telefonave celularë

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:31 am

  Në bazë të hulumtimeve të tregut nga kompania “In-Stat”, këtë vit pritet rënie e kërkimeve për telefonat celularë, dhe po ashtu pritet rritje e ngadalshme e numrit të përdoruesve të rinj.

  Si edhe deri më tani, faji i takon krizës ekonomike globale. Shitja e telefonave celularë gjatë këtij viti pritet të jetë për 20.5 % më e ulët sesa në vitin e kaluar,

  Prognoza për vitin 2010 është edhe më e keqe, ndërsa përmirësimet në tregun e telefonave celulare parashikohen të ndodhin nga viti 2011 e tutje.

  Nokia ka njoftuar se në tre muajt e parë të vitit 2009, shitja e telefonave celularë ka qenë për 19% më e ulët sesa vitin e kaluar.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 9:29 pm