Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Santa Fe dhe Veracruz më të dëshiruarat në SHBA

  Share

  Santa Fe dhe Veracruz më të dëshiruarat në SHBA

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun Apr 19, 2009 10:28 am

  Faqja kryesore e internetit për automjete, Cars.com, ka ndarë çmimin "Best Bets 2009” për dy automjetet e Hyundai-t: Hyundai Santa Fe dhe Hyundai Veracruz.

  Në këtë garë kanë mundur të konkurrojnë automjetet të cilat është dashur t’i plotësojnë tre kritere: të kenë notë të “mirë” për siguri në bazë të IIHS (Institute for Higheay Safety), notë mesatare ose të lartë për qëndrueshmëri dhe notë të lartë ekonomike në klasën e vet.

  Gjatë vlerësimit janë marrë për bazë edhe vlerësimet dhe testimet e revistave të famshme për automjete, si edhe votat e lexuesve të faqes Cars.com.

  Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve, përfaqësuesi i “Hyundai motor Company”, Scott Margason, është shprehur: “Jemi të kënaqur që votuesit kanë zgjedhur pikërisht automjetet tona si më të dëshiruarat për vitin 2009. Në fakt këto dy automjetet i konkurrojnë mjaft njëri tjetrit sa i përket sigurisë luksit dhe kënaqësisë”.

   Ora është Sat Apr 21, 2018 7:25 am