Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  iPod Shuffle që ia vlen

  Share

  iPod Shuffle që ia vlen

  Mesazh nga Leonardzz. prej Sun Apr 19, 2009 7:36 am  Kompania iSuppli në bazë të disa analizave ka ardhur në përfundim se gjenerata e fundit iPod Shuffle është më fitimprurëse për Apple, së paku sa i përket çmimit të shitjes dhe çmimit të prodhimit.

  Çmimi i shitjes së këtij iPod-i është 79 dollarë, ndërsa shpenzimet për prodhimin e tij (materiali prodhues, dëgjueset dhe paketimi) përfshijnë 28% (21.77 dollarë).

  Me 57.23 dollarët e mbetur për çdo artikull, Apple paguan shpenzimet tjera të dizajnit, softuerit, patentës, marketingut, transportit dhe shitjes

   Ora është Fri Apr 20, 2018 6:18 pm