Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Më i fuqishëm, më i shpejtë dhe më i bukur

  Share

  Më i fuqishëm, më i shpejtë dhe më i bukur

  Mesazh nga Leonardzz. prej Sun Apr 19, 2009 7:33 am


  I mirënjohuri Ugur Sahin, i cili në të kaluarën u nderua për interpretimin modern të Ferrari Dino, së fundmi e ka zbuluar projektin e tij të ri për ri-interpretimin e Corvette C6 në bashkëpunim me kompaninë "Mallet Cars".

  Projekti Z03 ka kaluar nëpër një revizion më të lehtë stilistik dhe tash duket shumë më atraktiv dhe joshës.

  Befasia e vërtetë fshihet nën kapakun e motorit, ku është i vendosur LS7 V8 në GM me kompresor, me fuqi mbi 700 KF.

  Ky motor u dedikohet shoferëve pak më normalë!?, ndërsa për fanatikët e vërtetë ekziston mundësia që me shtimin e dy turbo-mbushësve në motor të arrihen 999 KF.
  Vetëm përpunimi i Corvette C6 sipas recetës së Ugur Sahin, do të kushtojë 69.000 dollarë amerikanë (duke mos e përfshirë çmimin e automjetit).

  Vetëm për ‘tuning-un’ e motorit që të zhvillojë 700 KF paguhet shtesë 32.700 dollarë, ndërsa për motorin që zhvillon 999 KF nevojiten 37.795.

   Ora është Wed Mar 21, 2018 8:17 pm