Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  BMW tre çmime për brendin më të mirë

  Share

  BMW tre çmime për brendin më të mirë

  Mesazh nga Leonardzz. prej Sun Apr 19, 2009 7:30 am  Prodhuesi bavarez i automjeteve ka fituar tre çmime në garën për brendin më të mirë sipas "Kelley Blue Book’s". Krahas BMW-së nga dy çmime i kanë fituar Toyota dhe Porsche, ndërsa Mercedesi, Nissani dhe Fordi, kanë marrë nga një çmim.

  Tre kategoritë ku BMW u shpall më e mirë ishin çmimi për “brendin më cool”, “brendin më të mirë sportiv” dhe “brendin me dizajn më të mirë”.

  Vlerësimi për çmimin e parë ka ndodhur për faktin se BMW është automjeti më ‘cool’ edhe për gjeneratën e re edhe për gjeneratën më të moshuar, në fakt të gjithë e shikojnë atë si automjet joshës dhe interesant.

  Çmimin tjetër për brendin më të mirë sportiv e ka fituar, sidomos për serinë M të automjeteve, të cilën e përbëjnë M3, М5, М6 dhe së fundmi edhe X5M dhe X6M.

  Çmimi për dizajnin më të mirë i dedikohet faktit sepse dizajni i BMW-së është gjithnjë e më joshës për blerësit dhe bën që automjetet tjera të duken keq pranë tij.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 10:26 am