Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Themeluesit dëshirojnë rikthimin e Skype

  Share

  Themeluesit dëshirojnë rikthimin e Skype

  Mesazh nga Leonardzz. prej Sun Apr 19, 2009 7:26 am  Themeluesit e "Skype", Niklas Zennstrom dhe Janus Friis planifikojnë që sërish të bëhen pronarë të shërbimit të njohur për VoIP (Voice over Internet Protocol).

  “The New York Times” njofton se themeluesit janë duke i grumbulluar paratë e tyre dhe po kërkojnë investitorë në mënyrë që ta blejnë Skype-n që në vitin 2005 ia kanë shitur eBay-t për 2.6 miliardë dollarë, që më vonë me anë të bonuseve kjo shifër ka arritur në 3.1 miliardë.

  Në ndërkohë, Zennstrom dhe Friis e kanë themeluar fabrikën “Atomico”, e cila qëndron prapa shërbimit për video, Joost.

  Skype në kohën e shitjes ka pasur 53 milionë shfrytëzues të regjistruar, ndërsa tani ka 405 milionë shfrytëzues. Për shkak të çmimit të lire të thirrjeve ndërkombëtare, Skypë mban 8% të të gjithë fitimit të telefonisë ndërkombëtare, ndërsa popullariteti i tij po rritet vazhdimisht, sidomos pas prodhimit të platformave të tilla telefonike, siç është iPhone.

   Ora është Fri Apr 20, 2018 6:10 pm