Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Office për iPhone në përgatitje e sipër?

  Share

  Office për iPhone në përgatitje e sipër?

  Mesazh nga Leonardzz. prej Sun Apr 19, 2009 7:23 am  Supozohet se Microsoft tashmë është duke punuar në versionin e paketës për zyre Office për platformën e versionit 3.0 të sistemit operativ për iPhone.

  Kryetari i njësisë afariste të Microsoftit, Stephen Elop, në mënyrë indirekte ka pranuar zhvillimin e paketës Office për celularin iPhone nga Apple. Ky celular i mençur në mënyrë standarde mbështet shfletimin e dokumenteve Word e PowerPoint (zakonisht në bashkëngjitje të e-mailave), mirëpo edhe përpunimin e tyre.

  Vet Microsoft është prodhuesi më i madh i softuerëve për platformën Mac, derisa versioni i paketës Office nga Mac po shënon rezultate të mira të shitjes.

  Qysh në muajin mars të vitit të kaluar Tom Gibbons, zëvendëskryetar i Microsoftit për celularë dhe platforma mobile, ka njoftuar se kompania është duke eksperimentuar me platformën e iPhone dhe po hulumton funksionalitetin e saj të

   Ora është Sun Apr 22, 2018 9:53 pm