Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Hape PC-ne ne NET CAFFE pa caffe station!!!!!!7776

  Share

  Hape PC-ne ne NET CAFFE pa caffe station!!!!!!7776

  Mesazh nga ..T1N! prej Sat Mar 28, 2009 11:49 am

  Shko ne ndonje net caffe edhe kshyre ndonje PC cili te doket,tane shko dhe kliko:
  CTRL,SHIFT,ENTER maje te klikume dhe pasi qe ta majsh nja 2 a 3 min restaroje PC nja 2 a 3 X edhe ma Pc nuk e lexon qe ka CAFFE STATION edhe lirisht muni me hy,une per veti e kam perdor ma heret edhe me ka funsionu,por ju kisha preferu ma shum naten me perdor,se diten ju marrin vesh

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:24 pm