Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Email Bomber v.4 MSN

  Share

  Email Bomber v.4 MSN

  Mesazh nga gagaga_10 prej Sun Jun 20, 2010 9:28 am

  DOWNLODO- mediafire.com ?zwmnwinmniz
  Me Email Bomber mund te dergoni pa kufi emaile te njepasnjeshme pa nderprerje ne
  MSN (Hotmail), YahooMail, gmail, etj. Dergesen Mund ta beni vetem Nese keni nje account
  ne googlemail eshte leht ta hapni nese skeni ne( http://mail.google.com/mail/signup ).
  Dhe pataj Hapni Email Bomber dhe i jepni te dhenat:
  1.Emailin tuaj ( ate qe e formuat ne googlemail)
  2.Passwordin tuaj
  3. Emailin e VIKTIMES ( mund tu dergoni 1 personi ose disa personave pernjeher
  nese beni ndarjen keshtu vetonbosi@hotmail.com, rina45@hotmail.com, viki@hotmail.com
  pra emailin presje vend te zbrazt prap emajlin keshtu 2 a me shum)
  4.Subject ( Titulli i mesazhit )
  5. Mesazhi dhe BOMB do te dergohen mesazhe deri sa ta nderpreni ju vete 10 a me sum se 100.
  ose shiko tuton http://apphelps.blogspot.com

   Ora është Thu Mar 22, 2018 8:53 pm