Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Facebook arrin shifrën e 250 milionë anëtarëve

  Share
  avatar
  KosovaPower
  Super Moderator
  Super Moderator

  Facebook arrin shifrën e 250 milionë anëtarëve

  Mesazh nga KosovaPower prej Fri Jul 17, 2009 11:53 am

  Themeluesi i Facebook dhe CEO, Mark Zuckerberg, ka zbuluar në blogun e tij zyrtar të arriturat e reja të kësaj organizate.
  Facebook sipas informacioneve të fundit tashmë numëron 250 milionë anëtarë, 50 milionë më shumë se që kishte rreth tre muaj më parë.

  Me kalimin e kohës numri i anëtarëve të kësaj ueb-faqeje rritet pa ndalim (për rritje nga 150 në 200 milionë pati nevojë për katër muaj, ndërsa diçka më shumë për rritje nga 100 milionë në 150 milionë.

  Me këto shifra, Facebook gradualisht e merr udhëheqjen edhe nga MySpace, së paku në territorin e SHBA-ve.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 9:34 pm