Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Rritet shitja e netbookëve

  Share
  avatar
  KosovaPower
  Super Moderator
  Super Moderator

  Rritet shitja e netbookëve

  Mesazh nga KosovaPower prej Thu Jul 16, 2009 6:40 am

  Përkundër krizës dhe kritikave, pritet që netbookët edhe më tutje do të shiten më mirë se secila kategori tjetër e kompjuterëve.
  Edhe pse më herët ishte paralajmëruar se shitja e netbookëve po stagnon, rezultatet e kompania analitike DisplaySearch edhë më tutje paralajmërojnë shitje të mirë të këtyre laptopëve të vegjël. Në fakt, kompania pret që ky vit do të përfundojë me gjithsej 33 milionë njësi të shitura. Për më shumë, nga shitja e laptopëve çdo i pesti do të duhej të jetë netbook.

  Ajo që i bën netbookët tërheqës në radhë të parë është çmimi i lirë dhe dimensionet e vogla, mirëpo vlen të theksohet se për shkak të pritjeve të mëdha përdoruesit shpesh janë të pakënaqur me performansat dhe mundësitë e përgjithshme të netbookëve.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:33 pm